Raadslid uit Stein met corona is weer thuis

Print
Raadslid uit Stein met corona is weer thuis

Ron de Rooy. Afbeelding: Facebook

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

Ron de Rooy is sinds maandagochtend weer thuis. Het Steinse DOS-raadslid lag afgelopen week in het ziekenhuis met corona, maar is nu voldoende hersteld.

In het weekeinde verdween eerst de pijn in zijn longen en later mocht hij ook van het zuurstof af. Een ‘soort gekneusde rib’ maakte hem nog wel wat angstig, maar de artsen in het Zuyderland konden De Rooy geruststellen.

Lees ook: Steins raadslid De Rooy is getroffen door corona en ligt aan zuurstof

Maandagochtend volgde dus het ontslag. Op zijn Facebook-pagina dankt De Rooy iedereen voor de steun die hij ontving in de vorm van kaarten, tekeningen, videoboodschappen, mailtjes en appjes. ‘Zonder jullie was ik die moeilijke tijd een stuk vervelender doorgekomen. Ook een groot woord van eeuwige dank aan verpleegkundigen en artsen.’

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen