Studenten helpen vanuit huis bij studiekeuze

Print
Studenten helpen vanuit huis bij studiekeuze

Studenten helpen vanuit huis bij studiekeuze. Afbeelding: Ellis Regina Jansen

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth -

(Oud)-studenten delen massaal een bericht op Facebook waarin ze aangeven aankomende studenten te willen helpen met het maken van een studiekeuze.

‘De juiste studiekeuze maken is ontzettend belangrijk en die keuze wordt op dit moment bemoeilijkt door het coronavirus (geen infodagen, meelopendagen, etc.).’ Zo begint het bericht, dat op veel persoonlijke Facebookpagina’s te lezen is. De mensen die het bericht delen, bieden aan om voorlichting te geven over hun huidige/reeds afgeronde studie. Dit is voor aankomend studenten of studenten die wisselen van studie een alternatief die nu reguliere voorlichtingen voorlopig niet doorgaan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen