Kapperszaak Tegelen gesloten na illegaal knippen

Print
Kapperszaak Tegelen gesloten na illegaal knippen

De klanten kwamen via de achterdeur naar binnen. Afbeelding: Getty Images

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Een kapperszaak in Tegelen is vrijdagavond per direct gesloten omdat bleek dat daar ondanks een verbod mensen werden geknipt en geschoren.

Dat meldt de gemeente Venlo maandag. Ook is tegen het bedrijf proces-verbaal opgesteld. Onbekend is om welke kapperszaak het gaat.

De gemeente ontdekte dat klanten de kapper in Tegelen via de achterdeur konden betreden. De voorkant van het pand was gesloten. Door toch klanten te knippen, was het bedrijf in overtreding. Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus moeten alle ondernemers in de branches persoonlijke hygiëne en verzorging gesloten zijn. Mede omdat het onmogelijk is anderhalve meter afstand te houden van de klanten.

Venlo benadrukt dat het belangrijk is dat alle door gemeenten en het Rijk opgelegde maatregelen worden opgevolgd en dat overtredingen zorgen voor onveilige situaties. Burgers worden mede daarom opgeroepen grove schendingen van de maatregelen te melden bij de politie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen