Oudste inwoonster van Parkstad blaast 106 kaarsjes uit

Print
Oudste inwoonster van Parkstad blaast 106 kaarsjes uit

Helena Santing-Krikken vierde afgelopen maandag haar 106de verjaardag. Afbeelding: Helene Mooij-Kock

Brunssum -

Helena Santing-Krikken vierde afgelopen maandag haar verjaardag. Met haar 106-jarige leeftijd is ze de oudste inwoonster van Parkstad.

„Wat ze tegenwoordig wel niet kunnen!”, riep de jarige toen ze met burgemeester Van der Rijt en haar familie tegelijk kon videobellen. Zo kon toch iedereen op deze bijzondere dag erbij zijn. Ondanks dat mevrouw Santing-Krikken geen bezoek mocht ontvangen, was het ‘een heel leuke verjaardag’, vertelt jongste dochter Heleen Van Kan-Santing. „In Zorgcentrum Emmastaete, waar ze woont, hebben ze enorm hun best gedaan om mam een mooie dag te bezorgen. Versiering, bloemen en zelfs een muziekoptreden op het terrein, dat ze vanaf beneden goed heeft kunnen bekijken.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen