Sjanellekes schrappen lustrumeditie smartlappenfestival

Print
Sjanellekes schrappen lustrumeditie smartlappenfestival

De Sjanellekes stellen het eerste lustrum uit tot volgend jaar. Afbeelding: Laurens Eggen

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Smartlappenkoor De Sjanellekes uit Venray heeft een streep gezet door het eerste lustrum van het smartlappenfestival.

De vijfde editie, met deelname van achttien koren uit heel Nederland, zou op 4 juli plaatsvinden in het centrum van Venray. Het organiserende koor noemt het met het oog op de gezondheid van deelnemers en publiek echter onverantwoord om het festival te laten doorgaan. Los daarvan vragen De Sjanellekes zich af of de koren die zich aangemeld hadden, nog wel bereid zijn om naar Venray te komen. Tenslotte vinden zij het ongepast om in deze tijd bij ondernemers aan te kloppen voor sponsoring. Het Venrayse smartlappenkoor bestaat in 2021 twintig jaar en wil dan weer van zich laten horen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen