Vols Tropical stelt feest een jaar uit

Print
Vols Tropical stelt feest een jaar uit

Een eerdere editie van zomerfeest Vols Tropical in Vaals. Afbeelding: Luc Lodder

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis -

Ook de organisatie van Vols Tropical heeft besloten het feest deze zomer af te blazen. Het Vaalser evenement is weliswaar pas in juli, maar de organisatie zegt het ongepast te vinden in deze tijd op zoek te gaan naar sponsoren.

Vols Tropical heeft het feest nu doorgeschoven naar 24 juli 2021. Een pijnlijk besluit, meldt de organisatie in een verklaring op Facebook: ‘Naast de onzekerheid over het verdere verloop van de door de overheid gestelde maatregelen is Vols Tropical financieel grotendeels afhankelijk van sponsors en subsidies. We vinden het in deze tijd niet gepast om de ondernemers van Vaals en omstreken te benaderen voor een bijdrage in ons evenement. Laten we er eerst als gemeenschap voor zorgen dat de lokale ondernemers de huidige situatie doorstaan en hun op alle mogelijke manieren ondersteunen. Als dit lukt is er weer reden tot feesten en zullen we van Vols Tropical 2021 een onvergetelijk feest maken.’

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen