Nieuwe Nor speelt in op coronacrisis: livestreamende dj’s en veiling foto’s Born From Pain

Print
Nieuwe Nor speelt in op coronacrisis: livestreamende dj’s en veiling foto’s Born From Pain

Afbeelding: Juul van den Brink

Heerlen / Hoensbroek -

Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen heeft tot 1 juni alle concerten wegens het coronavirus moeten afblazen, maar blijft wel op andere vlakken actief.

Zo gaat de dansavond Nieuwe Nor Nacht zaterdag door via een livestream. Vanaf die dag zullen er elke zaterdagavond dj’s in een lege zaal draaien, die via een livestream op Facebook bij dansliefhebbers thuis te zien is. Ook worden de komende maandagavonden de uitzendingen van ‘50 Jaar Stichting De Nor verteld’ op Facebook vertoond.

Veiling

Aankomende zondag vindt een veiling voor het goede doel plaats. Er worden foto’ van de hardcoreband Born From Pain geveild, waarvan de opbrengst ten goede komt aan café Bluff. Dit café is door de crisis in zijn voortbestaan bedreigd.

Lees ook: Nieuwe Nor-directeur over afgelastingen: ‘Alleen dit weekend al 20.000 euro schade’

In 2017 exposeerde de Nieuwe Nor zeven grote canvas foto’s van Born From Pain ter ere van hun 20-jarig jubileum. Die foto’s zijn opgeslagen met het idee om ooit voor een goed doel geveild te worden. Dat moment is nu daar, besluit de Nieuwe Nor. De veiling start zondag 5 april om 13.00 uur via een evenement op Facebook.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen