Slachtoffer met traumahelikopter afgevoerd na frontale botsing auto’s

Print
Slachtoffer met traumahelikopter afgevoerd na frontale botsing auto’s

Afbeelding: Track’88

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Een persoon is dinsdagmiddag in Horst ernstig gewond geraakt bij een aanrijding, waarbij twee auto’s frontaal op elkaar zijn ingereden.

Het ongeval vond omstreeks half twee plaats op de Bemmelstraat. Het zwaargewonde slachtoffer is met een traumahelikoper afgevoerd. Een ander slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto’s die bij het ongeluk betrokken waren, liepen forse materiële schade op. De oorzaak van de frontale aanrijding is nog niet bekend. De politie is een onderzoek gestart.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen