Automobilist beroofd na bedreiging met vuurwapen

Print
Automobilist beroofd na bedreiging met vuurwapen

Afbeelding: ANP

Kerkrade / Eygelshoven -

Een automobilist is zondagavond in Kerkrade door drie mannen beroofd van geld. Een van de daders bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen.

Dat meldt de politie dinsdag op Facebook. De straatroof vond omstreeks tien over negen plaats op de Directeur Cortenstraat in de wijk Chevremont.

De bestuurder gaf bij de politie aan dat een van de daders hem met een vuurwapen had bedreigd. Het ging volgens hem om twee donkere mannen en een lichtgetint persoon. Het slachtoffer verklaarde deze personen vaker te hebben gezien.

Harde knal

Voorafgaande aan de beroving werd door verschillende buurtbewoners op straat een harde knal gehoord. Ze zagen bovendien dat drie personen vanaf de Directeur Cortenstraat over het grasveld wegrenden in de richting van de flats aan de Hertogenlaan. Daar stapten de daders in een auto.

Om meer details over de beroving te kunnen achterhalen houdt de politie een digitaal buurtonderzoek, zodat agenten geen huisbezoeken hoeven te doen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen