Flinke ravage na ongeluk: bestuurder vlucht te voet

Print
Flinke ravage na ongeluk: bestuurder vlucht te voet

Afbeelding: Nederweert24

Ospel -

Twee auto’s zijn dinsdagavond met elkaar in botsing gekomen in Ospel.

Het ongeluk vond even na half acht plaats op de Onze Lieve Vrouwestraat, ter hoogte van de Reijndersweg. Een bestuurder die betrokken was bij het ongeval, heeft de plek van het ongeval te voet verlaten. Of deze persoon inmiddels terecht is, is niet bekend. Dat meldt Nederweert24.

Door een nog onbekende oorzaak kwamen twee voertuigen hard met elkaar in botsing. In één van de voertuigen zaten drie personen. Deze inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Vervolgens is één van hen overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Bij het Aerthijsplein zijn brokstukken aangetroffen. Daar is ook te zien dat een paaltje flink beschadigd is geraakt. Het is nog niet bekend of één van de betrokkenen hier tegenaan is gebotst.

De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Daardoor is de Onze Lieve Vrouwenstraat tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Getuigen worden gehoord.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen