30.000 euro beloning voor gouden tip over gezochte Gerel Palm

Print
30.000 euro beloning voor gouden tip over gezochte Gerel Palm

Afbeelding: Politie Nieuwegein

Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van 30.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die kan leiden naar de verblijfplaats van Gerel Palm.

Palm wordt onder meer verdacht van een dubbele liquidatiepoging in 2016 in Noordeloos. De beloning was 15.000 euro, maar wordt verdubbeld omdat de politie vermoedt dat hij bij meer liquidaties is betrokken.

Volgens de politie zou hij „als uitvoerder van bepaalde criminele werkzaamheden” ook in verband kunnen worden gebracht met criminele groepen rond Ridouan Taghi, de hoofdverdachte in een groot liquidatieproces. Ook wordt Palm verdacht van de liquidatie van Ronald Bakker die in 2015 bij zijn woning in Huizen werd doodgeschoten toen hij thuiskwam uit zijn werk bij de spyshop in Nieuwegein. De opdracht voor deze liquidatie kwam volgens het OM van Taghi. Volgens de politie lijkt Palm ook ‘nauw contact’ te hebben gehad met een van de verdachten in het proces tegen leden van motorclub Caloh Wagoh.

Palm staat sinds 2017 op de Nationale Opsporingslijst. In 2017 zat hij vast in Suriname. Hij is daar ontsnapt door een bewaker te bedreigen met een vuurwapen, aldus de politie. Sindsdien is hij voortvluchtig.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen