Aannemer maakt klus Cauberg in één keer af

Print
Aannemer maakt klus Cauberg in één keer af

De trottoirs langs de Cauberg worden vernieuwd. Afbeelding: De Limburger

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

De aannemer maakt de vernieuwing van de trottoirs langs de Cauberg in Valkenburg in één keer af.

Aan beide zijden van de drukke Cauberg worden de stoepen vernieuwd. Op dit moment wordt gewerkt aan de kant van de algemene begraafplaats, tussen de Trichtergrubbe en vakantiepark Landal.

Het was de bedoeling dat het trottoir aan de andere zijde pas na de Amstel Gold Race zou worden aangepakt. Tijdens die wielerkoers is het op de Cauberg altijd extreem druk, waardoor een opgebroken stoep voor veel overlast zou zorgen.

Inmiddels is duidelijk dat de Amstel Gold Race dit jaar definitief niet doorgaat. Daarom is er ook geen reden meer om de tweede fase van de werkzaamheden uit te stellen, concludeert de gemeente. Zodra de stoep aan de kerkhofzijde klaar is, steken de stratenmakers de straat over.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen