Voormalig gebouw Waterschap in Blerick definitief naar De Zorggroep

Print
Voormalig gebouw Waterschap in Blerick definitief naar De Zorggroep

De Zorggroep brengt een paar honderd medewerkers onder in het voormalige gebouw van het Waterschap. Afbeelding: Google Streetview

Blerick -

Het voormalige gebouw van Waterschap Limburg aan de Drie Decembersingel in Blerick is definitief verkocht aan De Zorggroep. In het pand komt het nieuwe hoofdkantoor van deze zorgorganisatie.

Eerder dit jaar werd al bekend dat de verkoop aan De Zorggroep al zo goed als zeker was. Inmiddels is de verkoop afgerond. De Zorggroep kampt met verouderde en te kleine huisvesting op het Auxiliatrixterrein in Venlo. Een paar honderd medewerkers verhuizen daarom naar het kantoorgebouw in Blerick. De Zorggroep hoopt in de tweede helft van dit jaar over te gaan naar de Drie Decembersingel.

Het waterschapsgebouw was eerder in beeld voor grootschalige huisvesting van arbeidsmigranten. Dat plan is als gevolg van de verkoop van de baan.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen