Venlonaar (23) na achtervolging in bos opgepakt

Print
Venlonaar (23) na achtervolging in bos opgepakt

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De politie heeft dinsdag een 23-jarige Venlonaar na een achtervolging in een bos kunnen aanhouden.

De man negeerde een stopteken op de A67 ter hoogte van Sevenum en sloeg vervolgens in zijn auto op de vlucht. Met hoge snelheid ging hij over de vluchtstrook langs verschillende auto’s en vrachtwagens.

Bij de afslag aan de Eindhovenseweg sorteerde hij voor in de verkeerde rijbaan en reed vervolgens door het rode stoplicht. Even verderop parkeerde de man zijn auto aan de kant van de weg en vervolgde, al rennend door het veld, zijn vluchtpoging. In een bosje aan de Geliskensdijkweg kon hij uiteindelijk worden opgepakt.

De Venlonaar bleek nog een gevangenisstraf van 55 dagen te moeten uitzitten. Bovendien had hij verschillende bekeuringen voor verkeersovertredingen niet betaald.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen