Showbizz-rubriek

Hij is weer terug van weggeweest: dit is het nieuwe nummer van Fabrizio

© Ermindo Armino

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de bijzondere en opvallend berichten van BL’ers op social media.

Chantalle Donné

Oranjevoetbalster Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst probeert positief te blijven tijdens de coronacrisis. ‘Haal het meeste uit de situatie! Ik denk dat we het allemaal proberen! Vind een nieuw doel en ga ervoor! Ik probeer mensen te helpen met een gezonde, actieve levensstijl en het geeft me enorm veel energie! Het maakt me blij om mensen te zien glimlachen en ze verbeteringen zien aanbrengen! Het motiveert me om ‘s morgens vroeg op te staan en te omarmen wat me te wachten staat! Dus ik denk dat jij het ook kunt!’, laat ze haar volgers weten.

We zitten massaal met z’n allen thuis in deze onzekere tijd. Sociale afspraken zijn uit de agenda’s geschrapt en Netflix is je beste vriend. Muzikale duizendpoot Chantal Janzen uit Tegelen laat zien hoe ze eruit komt te zien na de quarantaine.

Ken je oud-VVV’er Maya Yoshida nog? Hij laat via de Facebookpagina van VVV een bemoedigend filmpje achter. Hij zit nu twee weken thuis in Italië en probeert positief te blijven. „Het is zwaar, maar dat geldt ook voor jullie. Wanneer dit over is, hoop ik dat ik mijn familie in Engeland weer kan zien. Maar voor het zover is moeten we samen blijven vechten. We moeten sterk blijven! Blijf gezond én blijf thuis!”

Kevin Cramer, beter bekend als Fabrizio, is weer terug van weggeweest. Hij is dan wel gestopt met optreden, maar muzikale creaties blijft hij uitbrengen. Iech Mis Diech Zoe, zo heet zijn nieuwe plaat. ‘Als knuffelitaliaan valt het best zwaar dat social distancing. Vandaar deze nieuwe track, hoop dat jullie ‘m leuk vinden’, schrijft hij op Facebook.

Dubbelspecialiste Demi Schuurs uit Nieuwstadt woont in een appartement en was naarstig op zoek naar een tennisbaan waar ze gebruik van kon maken. Daarom plaatste ze een oproep op sociale media. Inmiddels heeft ze een tennisbaan gevonden. ‘Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het meedenken en het helpen. Super om te zien hoeveel mensen mij een bericht gestuurd hebben. Dankjewel!’, schrijft ze.

De Maastrichtse violist André Rieu blijkt een keukenprins te zijn. Wie had dat gedacht?

Aangezien de muziekwereld ook geraakt is door de corona, zien veel artiesten zich genoodzaakt te improviseren. Daarom treedt de Venlose zanger Bo Saris vrijdag via een livestream op. Ga jij kijken?

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve vermaakt zich wel tijdens de quarantaine. De muzikanten hebben klaarblijkelijk een overdosis aan energie.

Hummus is een bekend gerecht in het Midden-Oosten en de laatste jaren is dit vegetarisch dipje ook in populariteit toegenomen in Nederland. De puree op basis van onder andere kikkererwten en sesam kent verschillende varianten. De in Heerlen geboren Marijke Helwegen gebruikt haar hummus van rode biet voor andere doeleinden. Nu vanwege het coronavirus alle beautysalons dicht zijn, besluit de icoon van de plastische chirurgie het heft in eigen handen te nemen. In een video is te zien hoe ze het dipje over haar gezicht strijkt en het als gezichtsmasker gebruikt. „Dit is lekker én zo verfrissend! Ik had er vanmorgen een perzikhuidje van.”

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal