Multimediacampagne voor extra mankracht in Limburgse zorg

Print
Multimediacampagne voor extra mankracht in Limburgse zorg

Afbeelding: © Getty Images

Beek / Beesel / Bergen / Gennep / Heerlen / Kerkrade / Landgraaf / Maastricht / Meerssen / Nederweert / Roermond / Simpelveld / Stein / Vaals / Venlo / Venray / Weert / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo -

De vraag naar extra, tijdelijk zorgpersoneel neemt nog steeds toe. Zorgnet Limburg, Limburgvac en QMusic Limburg zijn daarom de multimediacampagne ‘Laat je zorghart opnieuw spreken voor Limburg’ gestart.

“Vele regionale bedrijven zijn erbij betrokken, met als gezamenlijk doel: extra handen voor de Limburgse zorg”, vertelt Veronique Leunissen van Zorgnet Limburg. “In het hele land is te zien dat mensen willen helpen in de zorg gedurende de coronacrisis. De campagne richt zich dan ook op een grote doelgroep van gepensioneerd verpleegkundigen, oud-zorgverleners, verpleegkundigen zonder BIG-registratie en studenten aan een zorgopleiding.”

Media De actie wordt breed uitgemeten in de Limburgse media met onder meer artikelen en advertenties op Limburgvac en in De Limburger, een online banner- en contentcampagne en radiocommercials op QMusic Limburg.

Aanmelden Mensen kunnen zich aanmelden via de website van Zorgnet Limburg. Daar zijn alle zorginstanties vertegenwoordigd. Zorgnet Limburg brengt je vervolgens in contact met de organisatie die hulp nodig heeft. Zorgnet Limburg is het carrièreplatform van Zorg aan Zet, een regionale arbeidsmarktorganisatie, werkzaam voor organisaties binnen de sector zorg en welzijn. Limburgvac is al meer dan 20 jaar de grootste online vacaturebank van Limburg.

De inhoud van deze productie valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van De Limburger. Meer van WijLimburg