Beiaardier Frank Steijns speelt verzoeknummers vanuit St. Martinustoren

Print
Beiaardier Frank Steijns speelt verzoeknummers vanuit St. Martinustoren

Beiaardier Frank Steijns. Afbeelding: Archief De Limburger / Rob Oostwegel

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Beiaardier Frank Steijns speelt zaterdag 4 april vanaf 15.00 uur verzoeknummers van Weertenaren vanuit de Sint Martinustoren.

Volgens de beiaardier en de stadsgidsen kan muziek in deze bizarre periode, op welke manier dan ook, mensen opvrolijken. Via de Facebookpagina’s www.facebook.com/weerterbeiaard en www.facebook.com/stadsgidsenweert/ kunnen inwoners van Weert liedjes aanvragen. Dat kan tot vrijdag 3 april. Belangrijk is om duidelijk de titel van het nummer én de zanger/band of orkest te noemen. Er kan gekozen worden uit zowel het pop-, rock- als klassiek repertoire. Het verzoeknummer kan ook opgedragen worden aan een persoon of instantie. In dat geval wordt een korte omschrijving verwacht. Uit alle aanvragen stelt Frank Steijns een playlist samen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen