Kabinet kijkt naar aanpak toerisme tijdens paasweekend

Print
Kabinet kijkt naar aanpak toerisme tijdens paasweekend

Afbeelding: ANP

Het kabinet bespreekt donderdag hoe moet worden omgegaan met het toerisme tijdens het komende paasweekend. Dat gebeurt tijdens een bijeenkomst van de Ministeriële Commissie Crisisbeheersing (MCCb).

Lees hier het laatste nieuws rondom het coronavirus.

Op de agenda staat ook de vraag hoe moet worden omgegaan met reizigers uit risicogebieden zoals New York die op Schiphol aankomen. In de Tweede Kamer klinkt de roep om strengere controles van deze groep.

Bij de vergadering zijn de meest betrokken bewindslieden van het kabinet aanwezig om de strijd tegen het coronavirus te bespreken. Die begint om 16.00 uur op het ministerie van Justitie en Veiligheid.

De MCCb komt tijdens de coronacrisis veelal twee keer per week bijeen. Dinsdag besloot de crisiscommissie de maatregelen die zijn genomen in de aanpak tegen het coronavirus, zoals de sluiting van scholen en horeca, te verlengen tot en met 28 april.

Dit keer is er geen persconferentie na afloop, maar zullen de media na afloop kort worden bijgepraat.

Coronavirus: actuele stand. Video: De Limburger

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →