Volta Limburg Classic dit jaar niet meer verreden

Print
Volta Limburg Classic dit jaar niet meer verreden

Afbeelding: Johannes Timmermans

Eijsden -

De Volta Limburg Classic wordt dit jaar helemaal niet meer verreden. De wielerkoers was al geannuleerd vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Volgens de organisatie is nu duidelijk geworden dat later in 2020 inhalen niet mogelijk is.

De eerstvolgende editie wordt nu verreden op zaterdag 3 april 2021. De toertocht staat gepland voor paasmaandag 5 april.

De Volta Limburg Classic stond aanvankelijk gepland voor zaterdag 4 april van dit jaar. De toertocht zou een dag later worden verreden. Enkele weken geleden maakte organisator Roy Packbier al bekend dat de ronde noodgedwongen moest worden geschrapt. Duidelijk was toen al dat een nieuwe datum later in het jaar vinden erg lastig zou worden.

Deelnemers die niet in staat zijn om volgend jaar mee te doen aan de Volta Limburg Classic kunnen hun inschrijfgeld deels terugkrijgen.

Lees ook: Volta Limburg Classic afgelast; ook toertocht gaat niet door

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen