Column ‘Molenaar’ goed voor winst schrijfwedstrijd Boekenweek

Print
Column ‘Molenaar’ goed voor winst schrijfwedstrijd Boekenweek

De ‘columnisten’ aan het werk. Afbeelding: De Limburger / Archieffoto

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De eerste prijs van een schrijfwedstrijd in het kader van de Boekenweek is voor de column Molenaar, geschreven door Annette Akkerman uit Maarssen. De winnende column sluit aan bij het thema van de Boekenweek: ‘rebellen en dwarsdenkers’. De winnares krijgt boekenbonnen ter waarde van 75 euro. Ze zou ook tickets voor het schrijversbezoek van Frits Spits krijgen, maar dat gaat vanwege de coronacrisis niet door. Voor de schrijfwedstrijd van De Domijnen kwamen zestien inzendingen binnen.

Lees ook: Workshop columns schrijven in Sittard: pennen onder druk leidt tot vlammend betoog op papier

Volgens de jury waren de inzenders aan elkaar gewaagd. De winnende column is na te lezen op de website van De Domijnen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen