Limburgse voorrondes nationaal pokerkampioenschap online

Print
Limburgse voorrondes nationaal pokerkampioenschap online

Het Open NK wordt dit jaar afgewerkt aan de digitale speeltafel. Afbeelding: ONK Poker

Velden / Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Reuver / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De voorrondes van het open Nederlands pokerkampioenschap gaan toch door. Alleen wordt er online gespeeld. In Limburg heeft Velden op 10 april de primeur.

Het toernooi, waarin ook om de Veldense pokertitel wordt gestreden, zou plaatsvinden bij Het Wapen van Velden. Net als alle andere horecagelegenheden in het land is het café momenteel echter vanwege de coronacrisis gesloten. Om de uitbaters van de speellocaties te steunen, heeft de organisatie besloten een deel van het inschrijfgeld aan hen te doneren. Meedoen kost 7,50 euro, daarvan gaat één euro naar Het Wapen van Velden. De winnaars gaan door naar de landelijke finale, waar spelers de kans krijgen om een sponsorcontract te verdienen. Als ze worden gescout voor Team ONK Poker, lonkt deelname aan lucratieve internationale toernooien.

Ook de voorrondes in Reuver (30 april), Bergen (16 mei), Heerlen (23 mei) en Roermond (29 mei) worden online gespeeld. Ook daar staat naast kwalificatie voor het NK ook het lokale pokerkampioenschap op het spel. Inschrijven kan op www.onkpoker.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen