Internationale toernooien voor voetbaltalenten van de baan

Print
Internationale toernooien voor voetbaltalenten van de baan

Borussia Dortmund won vorig jaar het toernooi bij IVO. Afbeelding: IVO

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum -

De coronacrisis zet ook een streep door de voetbaltoernooien voor internationaal toptalent in de regio. De sterren van straks mogen hun balkunsten voorlopig niet vertonen.

De jeugdtoernooien van Venlosche Boys (U9) op 31 mei, SV Blerick (U14) en SV Panningen (U11) op 6 en 7 juni en van IVO Velden (U13) op 13 en 14 juni zijn gecanceld. De clubs hebben dit besluit genomen in samenspraak met toernooipartner VVV-Venlo. De toernooien worden volgend jaar in dezelfde periode ingehaald, met hetzelfde deelnemersveld.

Vooralsnog gaan de toernooien van SHH Herten (U17) op 15 en 16 augustus,Wittenhorst (U10) op 30 augustus en GFC’33 Grubbenvorst op 12 en 13 september gewoon door.

Voor Venlosche Boys is de afgelasting extra sneu. De club stond aan de basis van de huidige opzet met het Top C-toernooi, dat van 1991 tot 2012 elk jaar in het pinksterweekeinde werd georganiseerd, en zou na acht jaar afwezigheid weer instappen nu de kans zich voordeed om het U9-toernooi over te nemen van VVV’03.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →