Internationale toernooien voor voetbaltalenten van de baan

Print
Internationale toernooien voor voetbaltalenten van de baan

Borussia Dortmund won vorig jaar het toernooi bij IVO. Afbeelding: IVO

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum -

De coronacrisis zet ook een streep door de voetbaltoernooien voor internationaal toptalent in de regio. De sterren van straks mogen hun balkunsten voorlopig niet vertonen.

De jeugdtoernooien van Venlosche Boys (U9) op 31 mei, SV Blerick (U14) en SV Panningen (U11) op 6 en 7 juni en van IVO Velden (U13) op 13 en 14 juni zijn gecanceld. De clubs hebben dit besluit genomen in samenspraak met toernooipartner VVV-Venlo. De toernooien worden volgend jaar in dezelfde periode ingehaald, met hetzelfde deelnemersveld.

Vooralsnog gaan de toernooien van SHH Herten (U17) op 15 en 16 augustus,Wittenhorst (U10) op 30 augustus en GFC’33 Grubbenvorst op 12 en 13 september gewoon door.

Voor Venlosche Boys is de afgelasting extra sneu. De club stond aan de basis van de huidige opzet met het Top C-toernooi, dat van 1991 tot 2012 elk jaar in het pinksterweekeinde werd georganiseerd, en zou na acht jaar afwezigheid weer instappen nu de kans zich voordeed om het U9-toernooi over te nemen van VVV’03.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen