Nieuw seizoen 'La Casa de Papel' staat nu online

Print
Nieuw seizoen 'La Casa de Papel' staat nu online

Afbeelding: Screenshot

Het heeft meer dan negen maanden geduurd, maar het vierde seizoen van de serie La Casa de Papel staat sinds vrijdag op Netflix. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Netflix op Facebook een boodschap geplaatst die zich richt op Den Bosch.

La Casa de Papel focust zich op een groep criminelen die een bank overvallen en vervolgens uit handen van de autoriteiten proberen te blijven. Wat Den Bosch daarmee te maken heeft, is onbekend, maar El Professor (de leider van de groep) heeft op Facebook een boodschap:

,,Ontsnap niet van jouw bank en laat het aan professionals over om van een bank te ontsnappen. De afwas in de keuken wacht wel", zegt El Professor schuilend achter het inmiddels wereldberoemde Dalí-masker dat de groep draagt. Ondertussen zijn er beelden te zijn van station Den Bosch, waar de boodschap van El Professor op beeldschermen te zien is.

Het vierde seizoen is nu exclusief te zien op Netflix.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen