Receptie Windjse Windjbuujelhajer Hans Boonen uitgesteld

Print
Receptie Windjse Windjbuujelhajer Hans Boonen uitgesteld

De nominatie werd voor carnaval bekendgemaakt. Afbeelding: Frank Stevens

Reuver -

De huldiging van Hans Boonen als Windjse Windjbuujelhajer gaat op 17 april niet door. De receptie is verplaatst naar vrijdag 18 september.

De nominatie werd eerder dit jaar op de Sjterzitting door toen nog regerende prins Roel de Vlieger van de Windjbuujels bekend gemaakt. De Windjse Windjbuujelhajer is de hoogste onderscheiding die de Reuverse carnavalsvereniging kent. Het is een blijk van waardering voor mensen met belangrijke verdiensten voor de gemeenschap. Hans Boonen treedt in de voetsporen van zijn vader Lam Boonen, die dezelfde eer te beurt viel in 1982.

De uitreiking van het bijbehorende beeldje plus medaille zal plaatsvinden in café Ronckenstein. Aansluitend zal er gelegenheid zijn om de laureaat te feliciteren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen