Schop de grond in voor laatste woningen van eerste fase Roerdelta

Print
Schop de grond in voor laatste woningen van eerste fase Roerdelta

Tekening van hoe de huurappartementen er op de hoek van de Bisschop Lindanussingel en de Dr. Bärstraat in Roermond uit komen te zien. Afbeelding: Wonen Zuid

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Op de hoek van de Bisschop Lindanussingel en de Dr. Bärstraat in Roermond is begonnen met de bouw van negentien sociale huurappartementen van woningstichting Wonen Zuid.

De negentien appartementen zijn de laatste woningen die in de eerste fase van de wijk Roerdelta worden gebouwd, meldt de woningstichting. De bedoeling is dat de woningen in het tweede kwartaal van 2021 worden opgeleverd. Volgens Wonen Zuid markeert het gebouw in de toekomst de toegang tot de ECI Cultuurfabriek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen