VVV legt drie spelers uit eigen jeugd vast

Print
VVV legt drie spelers uit eigen jeugd vast

Yahcuroo Roemer. Afbeelding: VVV

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Drie spelers uit de beloftenploeg van VVV maken de overstap naar het eerste. Het gaat om Stan van Dijck (19), Yahcuroo Roemer (18) en Wassim Essanoussi (16).

VVV maakte de contractondertekening vrijdag bekend. „Met het vastleggen van deze drie jonge talenten uit onze eigen jeugdopleiding zet VVV weer een stap in de goede richting”, zegt technisch manager Stan Valckx. „We zien voor Stan, Yahcuroo en Wassim een mooie voetbaltoekomst tegemoet.”

De drie spelers komen uit de eigen jeugdopleiding en kwamen tot voor kort uit voor het beloftenelftal van VVV. Van Dijck doorliep de jeugdopleiding van SV Venray en maakte op 16-jarige leeftijd de overstap naar Venlo. De centrale verdediger maakte al zijn profdebuut in de eredivisie, tijdens de wedstrijd VVV – PEC Zwolle (14 december 2019).

Rechter vleugelaanvaller Yahcuroo Roemer speelt al sinds zijn achtste in de jeugdopleiding van VVV. Wassim Essanoussi is een 16-jarige middenvelder uit Helmond. Hij speelt sinds zijn twaalfde bij de Venlonaren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen