Verloederde parking Cityflat Geleen baart nu ook politieke zorgen

Print
Verloederde parking Cityflat Geleen baart nu ook politieke zorgen

Verpaupering slaat toe op en rond het parkeerterrein naast de Cityflat in Geleen. Afbeelding: De Limburger

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

In navolging van buurtbewoners stelt nu ook de lokale politiek de belabberde staat van het parkeerterrein pal naast de Cityflat in Geleen aan de kaak. De verpaupering leidt volgens D66-raadslid Jocelyn Engelhart tot een ‘zorgelijke’ situatie.

„De leefbaarheid, veiligheid en uitstraling van de buurt worden daardoor duidelijk negatief beïnvloed”, zo schrijft de Sittardse politica in een brandbrief aan het stadsbestuur. Ze wijst er in dat verband nog op dat de verloederde parking ook veelvuldig wordt gebruikt door coffeeshopbezoekers.

Engelhart verlangt daarom dat het college van B en W ter plekke met ‘hoge prioriteit’ onderhoud laat plegen en andere verbetermaatregelen treft.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen