Burgemeester Akkermans: ‘Kom niet naar Heuvelland’

Print
Burgemeester Akkermans: ‘Kom niet naar Heuvelland’

Afbeelding: Twitter

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Burgemeester Dieudonné Akkermans van Eijsden-Margraten roept toeristen op komend weekend niet massaal naar het Heuvelland te komen.

„Onze gastvrijheid staat tot eind april in de ijskast!” schrijft hij in een bericht op Twitter „Bezoekers, weet dat wij de komende periode streng controleren op naleving Corona-maatregelen! Kom dus niet massaal wandelen, touren en fietsen in het Heuvelland!”

Komend weekend wordt mooi weer voorspeld en de verwachting is dat veel mensen er op uit zullen trekken. Op tal van plekken wordt daarom extra toegezien op naleving van de maatregelen rond de coronacrisis.

Lees ook: Gemeenten zetten extra toezichthouders in, komend weekend maatstaf voor Pasen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen