Man (23) uit Landgraaf beledigt en mishandelt handhavers

Print
Man (23) uit Landgraaf beledigt en mishandelt handhavers

Een handhaver elders, foto ter illustratie. Afbeelding: ANP

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Een 23-jarige man uit Landgraaf is vrijdagavond in zijn kraag gevat nadat hij twee buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s) van de gemeente had beledigd en mishandeld.

Hij was door de boa’s benaderd omdat hij op straat alcohol dronk. Dit beviel de man overduidelijk niet. Hij schold beide opsporingsambtenaren uit, die hem vervolgens wilden aanhouden. Daarop sloeg en schopte hij de twee boa’s en koos het hazenpad.

Gewaarschuwde politieagenten waren snel aanwezig en troffen hem even later aan. De man weigerde zich te legitimeren. De agenten arresteerden de man en namen hem voor verhoor mee naar het politiebureau.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen