Meerdaags wandelevenement Venray in juni gaat niet door

Print
Meerdaags wandelevenement Venray in juni gaat niet door

Deelnemers aan het wandelevenement vorig jaar, hier in de omgeving van Oirlo. Afbeelding: Stefan Koopmans

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Het meerdaags wandelevenement Venray, dat van 5 t/m 7 juni zou plaatsvinden, gaat niet door. Bekeken wordt of er later dit jaar een nieuwe datum kan worden gevonden.

Door de coronamaatregelen zijn bijeenkomsten tot 1 juni niet toegestaan. Niet bekend is hoe het na die datum verder gaat. Ook komt een goede voorbereiding door de maatregelen in het gedrang. De organisatie heeft daarom besloten de wandeling, die voor de derde keer wordt georganiseerd, nu al af te gelasten, en op zoek te gaan naar een nieuwe datum.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen