Video: Zingende politieman houdt de moed erin tijdens coronacrisis

Print

Video: Thin Blue Line Netherlands / Thijs Roseboom

De Maastrichtse politie heeft maandagochtend een opmerkelijk filmpje gedeeld van een zingende politieman op zijn Facebookpagina.

Het filmpje van Thijs Roseboom (28), de zingende politieman uit Ede, gaat sinds vorige week viraal via sociale mediakanalen zoals TikTok en Instagram. In de video is te zien hoe Roseboom achter het stuur zit en vol enthousiasme Don’t Stop Me Now van Queen zingt. #staysafe, met die hashtag roept hij Nederlanders op om gezond te blijven tijdens de corona.

De positieve reacties op het filmpje stromen massaal binnen. ‘That’s the spirit! Blijf gezond’, ‘Lol maken in deze nare tijd moet kunnen’ en ‘Heel mooi! Hier word ik zo vrolijk van! Beetje positiviteit tijdens deze crisis’, wordt er geschreven.

De zingende politieman is overigens geen onbekende. Hij deed vier jaar geleden mee aan Idols, maar haalde de halve finale niet. Ook is hij de leadzanger van Seven Days Music.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen