Post voor (o)pa en (o)ma: even wat aandacht en vrolijkheid (deel 2)

Print
Post voor (o)pa en (o)ma: even wat aandacht en vrolijkheid (deel 2)

Afbeelding: Getty

Lezers van De Limburger geven op creatieve en ontroerende wijze gehoor aan de oproep Post voor (o)pa en (o)ma.

Door de coronacrisis zitten veel ouderen noodgedwongen alleen thuis, of ze verblijven zonder bezoek in het verpleeg- of verzorgingshuis.

Met lieve tekstjes, foto’s en tekeningen willen kinderen en kleinkinderen hun ouders en grootouders wat opvrolijken. Dit is deel 2 van een selectie uit de reacties.

Bekijk ook: Post voor (o)pa en (o)ma (deel 1)

Lieve klanten van verzorgingshuis Kapelhof Kerkrade

Ik wil graag de lieve mensen van Kapelhof de groeten doen en een dikke knuffel geven omdat ik mijn kapsalon op Kapelhof al vanaf 13 maart heb moeten sluiten in verband met het coronavirus. Ik kan daardoor hun haar niet meer verzorgen. Ik mis jullie heel erg, daarom een dikke knuffel voor jullie allemaal. Jullie kapster Monie. (Monie Vroemen (60), Kerkrade)

Aan Hans en Mieke Scheres, Horst

Post voor (o)pa en (o)ma: even wat aandacht en vrolijkheid (deel 2)
Jasper Scheres.

Ik wil jullie erg bedanken voor jullie gastvrijheid. Ook in deze tijden is jullie gastvrijheid optimaal, nu is het mijn beurt om jullie in het zonnetje te zetten! Samen komen we hier doorheen! Groetjes Jasper Scheres. (Jasper Scheres (12), Horst)

Aan Pierre, Mia, Wim en Mimi uit Haelen

Zomaar een berichtje via deze weg, omdat ik nu niet kan komen buurten. Ik hoop dat ik jullie weer snel zie! Liefs, Maartje. (Maartje Roumen (14), Haelen)

Aan Mia van den Elshout, Merum

Leef dappere mam, wet geer nog dit moment... Nog ff volhaaje en dan gaon veer weer same geniete. Leef groet en dieke knuffel van Rob, Corina, Denis, Femke en José. (José van den Elshout (59), Panheel)

Post voor (o)pa en (o)ma: even wat aandacht en vrolijkheid (deel 2)
Mia en José van den Elshout.

Aan Ria Huijs-Bol, Maasbree

Hallo lieve oma ik mis je heel erg. De vrijdagen zijn nu anders door de corona. Hoop dat het snel voorbij is en ik weer op bezoek kan. ××× Bo. (Bo Huijs (6), Maasbree)

Aan oma Paula, Oud-Valkenburg

Heel veel kusjes van Ryan!!! Lieve oma PAULA! (Ryan van Weersch (10), Schin op Geul)

Aan mevrouw Dols, Beek

Moed houden! (Marjo Westra (56), Puth)

Aan Ans Houben-Gijsen, Neeritter

Mijn moeder heeft geen internet! Lieve mam, je bent nu veel alleen, maar je houd je sterk en klaagt nooit. „Ik maak er het beste van”, zeg je dan... Onze ontmoetingen in de tuin, op afstand, zal ik nooit vergeten. Je bent trots op mij, omdat ik in het ziekenhuis werk, maar ik ben ontzettend trots op jou. Houd vol, blijf energiek, ga door, ik wil je binnenkort ontzettend knuffelen... In gedachten bij je, je dochter Helga. (Helga Houben (59), Genk)

Aan opa en oma, Venlo

Lieve opa en oma Van Melick. Deze week zijn jullie 50 jaar getrouwd maar helaas kunnen we dit gezien de huidige situatie niet met jullie vieren. Hopelijk zien we elkaar snel weer. (Nick, Anouk, Rens, Sjoerd, Fleur, Loes, Iris, Stan, Niels en Luuk Nick Linders (19), Venlo)

Aan opa en oma Belfeld

Hallo, ik kan nu helaas niet komen door corona maar de groetjes van Flo. Ik ben wat leuks voor jullie aan het knutselen! (Flo Ummenthum (12), Reuver)

Post voor (o)pa en (o)ma: even wat aandacht en vrolijkheid (deel 2)
Flo Ummenthum.

Aan mijzelf, Maastricht

Geluk is het enige wat zich verdubbelt als men het deelt. (Marcel Deckers (70), Maastricht).

Aan Michel Nieuwenhuis, Venlo-Blerick

Ha pap (en pake), ik weet dat je elke letter in de krant leest en hopelijk ook deze! Via deze weg zwaaien wij allemaal naar jou! Groetjes van alle Nieuwenhuisjes!! Doeiiiii!! (Monique Nieuwenhuis (53), Venlo-Blerick)

Post voor (o)pa en (o)ma: even wat aandacht en vrolijkheid (deel 2)
Pa Nieuwenhuis.

Aan Oma Rietje en Opa Piet, Thorn

Lieve pap/opa en mam/oma, normaal gesproken lopen we samen een grote ronde met onze honden. Nu kan het even niet. Daarom zwaai ik elke dag voor jullie raam naar pap. Mam geeft dan bij de voordeur, op afstand, een koekje aan de honden. Wij, de kinderen en kleinkinderen, missen het dat we niet op bezoek kunnen komen. We houden van jullie. Heel veel kusjes van Sonja, Paul, Polly, Dwayne, Sonny, Merel. (Sonja Bouten (53), Thorn)

Post voor (o)pa en (o)ma: even wat aandacht en vrolijkheid (deel 2)
Opa Piet.

Aan de deelnemers van stichting De Zonnetjes on Tour, Bergen/Gennep

Stichting de Zonnetjes on Tour wil alle deelnemers en huisgenoten laten weten dat we aan ze denken. Deze cliënten moeten nu verplicht thuis blijven en mogen geen bezoek van familie ontvangen. Ze kunnen dus ook niet deelnemen aan al de leuke activiteiten die wij normaal voor ze organiseren. Ook de geplande vakantie kan nu niet door gaan. We hopen dat we weer snel leuke dingen samen kunnen gaan doen. Heel heel veel dikke knuffels van al onze vrijwilligers. En blijf gezond! (Monique Knoops (51), Siebengewald)

Post voor (o)pa en (o)ma: even wat aandacht en vrolijkheid (deel 2)
Stichting De Zonnetjes on Tour.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen