Kaartenactie ‘Lieve Heerlenaar’ krijgt vervolg

Print
Kaartenactie ‘Lieve Heerlenaar’ krijgt vervolg

Kunstenares Amber Delahaye heeft een nieuw ontwerp gemaakt voor kaartenactie ‘Lieve Heerlenaar’. Afbeelding: Heerlen Mijn Stad

Heerlen / Hoensbroek -

Vanwege de grote vraag naar Lieve Heerlenaar-kaarten krijgt de actie van Heerlen Mijn Stad en Gemeente Heerlen een vervolg.

Na onder meer een oproep van burgemeester Emile Roemer om vrienden en familie in de coronatijd een persoonlijke boodschap te sturen, zijn er ruim 3.000 kaarten aangevraagd. De Heerlense kunstenares Amber Delahaye heeft daarom een tweede kaart ontworpen. Op de eerste kaart schittert een jongedame die dolgelukkig is met alle post die zij heeft ontvangen. De schrijver van al deze lieve kaarten, haar opa, siert de voorkant van de nieuwe kaart. Heerlen Mijn Stad en Gemeente Heerlen willen hiermee Heerlenaren van alle leeftijden inspireren om in deze digitale tijd een handgeschreven kaartje te versturen.

Kaarten zijn gratis te verkrijgen via deze pagina.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen