Bestuurders met drugs betrapt op autoweg B56n

Print
Bestuurders met drugs betrapt op autoweg B56n

Afbeelding: Luc Lodder / archief De Limburger

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren -

In de Duitse grensgemeente Selfkant is afgelopen weekend een bestuurder betrapt die onder invloed van drugs reed.

Hij had ook een kleine hoeveelheid narcotica bij zich, bleek bij een controle door de politie van de regio Heinsberg op de B56n, de autoweg tussen de Nederlandse grens bij Nieuwstadt en Sittard en de A46 bij Heinsberg. De man moest de drugs inleveren en mocht niet verder rijden.

De politie hield bij controles op meerdere plekken in de regio Heinsberg nog negen bestuurders aan die drugs bij zich hadden. Ze zijn afkomstig uit Erkelenz, Hüchelhoven, Übach-Palenberg en Wegberg. Daarnaast zijn drie bestuurders zonder rijbewijs betrapt, afkomstig uit Heinsberg, Wegberg en Übach-Palenberg. Tegen alle verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen