Ventweg Dr. Nolenslaan in Sittard wekenlang afgesloten

Print
Ventweg Dr. Nolenslaan in Sittard wekenlang afgesloten

Leidingen van Het Groene Net. Afbeelding: archief De Limburger/Mitchell Giebels

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De ventweg langs de Dr. Nolenslaan in Sittard is maandag afgesloten. De straat, waar veel bewoners van aangrenzenden appartementen normaal hun auto parkeren, blijft tot eind april dicht.

Reden voor de afsluiting is aanleg van leidingen voor Het Groene Net, het duurzame warmwaternetwerk. Vanaf het evenemententerrein aan de Haspelsestraat wordt een tunnel geboord onder de kruising met de Odasingel door naar de ventweg. Hierin komen de leidingen straks te liggen.

Bewoners dienen hun auto tijdelijk elders in de omgeving te parkeren. Wel kunnen zij hun afvalbakken gewoon aan de straat zetten. Beloofd is dat ervoor gezorgd wordt dat die gewoon worden geleegd, ondanks de afsluiting.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen