Niet quizen in, maar vóór de kroeg

Print
Niet quizen in, maar vóór de kroeg

Afbeelding: Frank Crienen

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Susteren / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide -

Komende zaterdag vindt er een grote landelijke online quiz plaats waarvan de opbrengst bestemd is voor het café.

Net als in de kroeg wordt in teams gespeeld die met elkaar communiceren via de telefoon. In totaal worden er via een livestream zestig vragen op de teams afgevuurd. De quiz start om 20.00 uur. Meedoen kan via www.deanderequiz.nl. Daar kies je tevens het inschrijfgeld dat wordt gedoneerd aan de kroeg waar jij voor speelt.

In de Westelijke Mijnstreek doet Café de Kroon uit Geleen mee waar maandelijks de pubquiz wordt gespeeld. Zij gaan het geld spenderen aan een evenement (als ze weer open mogen), dat in het teken zal staan van een goed doel gerelateerd aan corona. Andere horecazaken uit de regio die meedoen zijn: D’n Dobbele Vônck en The Hustler (Beek), De Sjloes (Born), ’t Trefpunt (Elsloo), Amadeus en De Pesch (Geleen), Bloem, De Hollande, Local’s en De Gats (Sittard), Bie Lies in de Berg (Stein) en Bie Alois (Susteren).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen