Letters op balkons van Op de Kamp in Landgraaf vormen één groot spandoek

Print
Letters op balkons van Op de Kamp in Landgraaf vormen één groot spandoek

De letters op de balkons van de appartementen. Afbeelding: Peter Schols

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De bewoners van de 32 appartementen boven winkelcentrum Op de Kamp in Landgraaf hoefden er geen moment over na te denken. Natuurlijk stemden ze er afgelopen week mee in om aan de balkons van hun woning een spandoek op te hangen

De boodschap die sinds zaterdag prominent te zien is, luidt: #zorgvoorelkaarlandgraaf. Bedoeld als bedankje voor alle medewerkers die zo’n megaprestatie leveren in de zorg.

Winkelcentrum

Promotiemanager Harold Habets van Op de Kamp, die het bijzondere idee uitvoerde, zegt dat de hartenkreet ook geldt voor de ondernemers van het winkelcentrum. Die hebben het in deze crisistijd met kelderende omzetten moeilijk. Habets zegt dat de spandoeken in elk geval de hele maand april blijven hangen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen