Sittardse band 32 Ohm brengt nieuwe plaat vanuit huis

Print
Sittardse band 32 Ohm brengt nieuwe plaat vanuit huis

Afbeelding: Printscreen YouTube 32 Ohm

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De band 32 Ohm heeft de nieuwe plaat ‘Looking @ You’ uitgebracht op YouTube. Vanwege de coronacrisis hebben de bandleden de clip vanuit thuis opgenomen.

„In de tijd dat het coronavirus uitbrak, waren we bezig met het opnemen en afronden van een nieuwe release. Dat moest worden stilgelegd omdat we niet samen in een opnamestudio konden vertoeven en die studio ook nog eens in België ligt”, vertelt bassist Paul Kusters. De nieuwe plaat was al grotendeels klaar. Voor de clip hebben is een ruwe mix gebruikt die onder de video is geplaatst die vanuit thuis is opgenomen in een videogesprek. „Looking @ You staat op YouTube. Als alle coronamaatregelen voorbij zijn brengen we alles pas ’voor de echt’ uit.

Luister het nummer hier:

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen