Video: Ravage op de weg na harde crash bij Weert

Print

Ongeluk Ringbaan Noord Weert. Video: Weertdegekste.nl

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Een automobilist heeft in de nacht van maandag op dinsdag een behoorlijke ravage aangericht op de Ringbaan-Noord in Weert. Hij botste op hoge snelheid tegen twee verkeerslichten.

Het ongeluk gebeurde om even voor vier uur in de nacht. De auto, die uit de richting van de turborotonde kwam, raakte van de weg en knalde tegen de verkeerslichten. Door de klap belandde het motorblok van de auto enkele tientallen meters verderop. Volgens Weertdegekste was de snelheidsmeter was bij 130 km/u blijven hangen.

De bestuurder kon wonderwel op eigen kracht zijn auto verlaten. Hij werd ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel en is meegenomen naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt of hij onder invloed van verdovende middelen was. In zijn auto werden verschillende verdachte spullen aangetroffen. De politie onderzoekt of het om verdovende middelen gaat.

De brandweer heeft geassisteerd bij het opruimen van de ravage. De auto is afgesleept door een berger.

Video: Ravage op de weg na harde crash bij Weert
Foto: Weertdegekste

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →