Video: Ravage op de weg na harde crash bij Weert

Print

Ongeluk Ringbaan Noord Weert. Video: Weertdegekste.nl

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Een automobilist heeft in de nacht van maandag op dinsdag een behoorlijke ravage aangericht op de Ringbaan-Noord in Weert. Hij botste op hoge snelheid tegen twee verkeerslichten.

Het ongeluk gebeurde om even voor vier uur in de nacht. De auto, die uit de richting van de turborotonde kwam, raakte van de weg en knalde tegen de verkeerslichten. Door de klap belandde het motorblok van de auto enkele tientallen meters verderop. Volgens Weertdegekste was de snelheidsmeter was bij 130 km/u blijven hangen.

De bestuurder kon wonderwel op eigen kracht zijn auto verlaten. Hij werd ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel en is meegenomen naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt of hij onder invloed van verdovende middelen was. In zijn auto werden verschillende verdachte spullen aangetroffen. De politie onderzoekt of het om verdovende middelen gaat.

De brandweer heeft geassisteerd bij het opruimen van de ravage. De auto is afgesleept door een berger.

Video: Ravage op de weg na harde crash bij Weert
Foto: Weertdegekste

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen