Breakdancefestival Notorious IBE in Heerlen geannuleerd wegens coronavirus

Print
Breakdancefestival Notorious IBE in Heerlen geannuleerd wegens coronavirus

Afbeelding: Luc Lodder

Heerlen / Hoensbroek -

Breakdancefestival The Notorious IBE in Heerlen gaat dit jaar niet door. Het festival zou in augustus plaatsvinden, maar de organisatie vindt het niet verantwoord om door te laten gaan in verband met het coronavirus.

Dat maakte de organisatie van het festival bekend. het festival trekt breakdancers van over de hele wereld. Omdat het volgens The Notorious IBE niet verantwoord is om mensen over de hele wereld naar Heerlen te laten reizen, richt de organisatie zich op de editie van 2021.

Wellicht komt er later dit jaar nog een Notorious IBE later in het jaar, maar dan in een veel kleinere vorm. „We onderzoeken de mogelijkheid om een serie kleinere evenementen in het kader van dans, muziek en cultuur in de winter te organiseren”, aldus de organisatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen