Pascal (41) speelt dagje Efteling na met vrienden en gaat viral: ‘Even wat anders dan die corona-ellende’

Print

Je moet wat als je nergens naartoe kunt. En dus besloten Pascal en z’n vrienden dit weekend voor de grap een dagje Efteling na te spelen in de achtertuin. Dat geintje bleef niet onopgemerkt. De hysterische video staat nu een dag online en is al honderdduizenden keren bekeken. ,,Het is even iets anders dan al die corona-ellende.”

Holle Bolle Gijs, de vliegende fakir, Carnaval Festival, een ritje in de Python en de dansende schoentjes: het komt allemaal voorbij in de video waarin alleen huis-, tuin- en keukenartikelen werden gebruikt. Om de Indische waterlelies en de piraña goed tot hun recht te laten komen, werd het bubbelbad ingeschakeld. Met spetterende shots en een hoop hilariteit tot gevolg.

Samenwonen

Eigenlijk zouden hij en z’n vrienden nu op vakantie zijn in Spanje, maar dat tripje zat er helaas even niet in. Om toch een gezellige tijd te hebben, besloot het stel daarom maar tijdelijk met z’n allen te gaan samenwonen. ,,Toen Nederland zo’n beetje op slot ging, hebben we dit besloten. Wel zo gezellig”, aldus Pascal.

Lees ook: Van Schuurmonnikoog tot de Balkonlanden: humor blijft overeind in coronacrisis

Samen met Sjoerd en Wout trok hij tijdelijk in bij Maaike en Erwin, die in Brakel wonen. Hoewel de vijf het heel erg goed met elkaar kunnen vinden, slaat de verveling ook wel eens toe. En ja, wat doe je dan? Pascal grinnikt: ,,Filmpjes opnemen dus.”

Gieren

Dat ze daar veel plezier in hebben, blijkt wel uit de beelden. ,,We hebben zelf ook enorm zitten gieren”, getuigt Pascal. ,,En de hele buurt heeft ervan mee kunnen genieten”, schatert hij. In één middag stond het erop en monteerde Pascal de beelden aan elkaar op z’n telefoon.

Na een dag hebben duizenden mensen gereageerd onder de creatieve video van het stel. ,,Niet te geloven, ik hou het niet meer bij”, glundert Pascal. Ook bij de Efteling zelf bleef het filmpje niet onopgemerkt. ,,Zij hebben ons laten weten dat ze er enorm om hebben kunnen lachen. En daar is het ons ook om te doen. Even wat anders dan die corona-ellende!”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen