Ook Toverland schuift evenementen door

Print
Ook Toverland schuift evenementen door

Ook Toverlanf blijft tot nader order dicht. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Sevenum -

Schuiven met data van evenementen. Ook attractiepark Toverland in Sevenum ontkomt er niet aan. Het nieuwe muziekfestival ToverlandLive zal pas in 2021 plaatsvinden.

Het is vooralsnog de bedoeling dat het evenement YoutubersxToverland wél nog dit jaar wordt gehouden. Maar dat kan niet zoals voor de coronacrisis gepland op 17 mei, want dan zijn massale bijeenkomsten nog altijd verboden. Bovendien is Toverland tot nader order gesloten. De nieuwe datum voor YoutubersxToverland is nu 5 juli 2020. ToverlandLive zou dit jaar voor de allereerste keer op 15 mei worden gehouden. Ook dat is niet mogelijk. De nieuwe datum voor dit muziekevenement is nu 21 mei 2021.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen