Raadsconferentie Gulpen-Wittem te volgen via Youtube

Print
Raadsconferentie Gulpen-Wittem te volgen via Youtube

Fijnstofmeters controleren de hoeveelheid fijnstof in de lucht. Afbeelding: Hollandse Hoogte

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

De gemeenteraad van Gulpen-Wittem praat donderdagavond over het klimaat- en energiebeleid. De conferentie is via Youtube te volgen.

In verband met de coronacrisis vergadert het gemeentebestuur al enkele weken digitaal. Daarbij praten ze met elkaar via internetverbindingen. Ook de raadsconferentie vindt digitaal plaats. De raadsleden loggen thuis in op het systeem, waardoor zij via hun eigen computer met elkaar kunnen praten.

Openbaar

De virtuele bijeenkomst is openbaar. Daarvoor wordt de vergadering live gestreamd via Youtube. Wie dat wil volgen moet op Youtube de zoektermen ‘griffie’ en ‘Gulpen-Wittem’ invoeren. Op de website van de gemeente zelf staat bij de stukken voor de vergadering overigens een link naar dat kanaal.

Tijdens de conferentie wordt geëvalueerd wat is gebeurd sinds de raad begin 2018 de klimaat- en energievisie heeft vastgesteld. Daarbij komen ook actuele ontwikkelingen als de discussie over een eventuele biomassacentrale bij de brouwerij in Wijlre ter sprake.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen