Trancefestival Venlo gaat dit jaar niet door

Print
Trancefestival Venlo gaat dit jaar niet door

Airwalk Indoor gaat dit jaar niet door. Afbeelding: iStock

Venlo -

Het Airwalk Indoor Trance Festival in de Venlose Maaspoort gaat dit jaar niet door. De derde editie zou plaatsvinden op 28 november, maar is afgeblazen vanwege de coronacrisis.

Het festival, een samenwerking van Airwalk Events, De Maaspoort en poppodium Grenswerk trok de afgelopen twee jaren ook veel bezoekers uit het buitenland. De organisatoren vinden het vanwege de coronacrisis niet verantwoord om het evenement door te laten gaan, ook al staat dat pas gepland voor over ruim een half jaar.

„Binnen enkele weken is het coronavirus COVID-19 een zeer belangrijk internationaal onderwerp geworden. Vanwege veiligheidsredenen en de grote voorbereidingstijd voor een dergelijk evenement als Airwalk Indoor Trance Festival is besloten om de editie voor 2020 over te slaan. De kaartverkoop was nog niet gestart”, meldt de organisatie in een persbericht.

Airwalk Indoor Trance Festival haalt naast regionale bezoekers ook veel liefhebbers uit de rest van de wereld naar Venlo. Afgelopen edities bezochten mensen uit Oostenrijk, België, Canada, Tsjechië, Duitsland, Denemarken, Estland, Egypte, Frankrijk, Groot Britannië, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Noorwegen, Polen, Spanje, Turkije, USA het festival in Noord-Limburg.

De organisatoren laten weten dat Airwalk Indoor Trance Festival in 2021 weer plaats vindt in De Maaspoort. De precieze datum zal op een later tijdstip gecommuniceerd worden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen