Paaspakket Heerlense centrumondernemers is opmaat naar campagne ‘Haal het lokaal’

Print
Paaspakket Heerlense centrumondernemers is opmaat naar campagne ‘Haal het lokaal’

Afbeelding: HEERLEN MIJN STAD

HEERLEN / Hoensbroek -

Een viertal Heerlense centrumzaken heeft de handen ineengeslagen en een gezamenlijk paaspakket samengesteld. Die vormt de opmaat naar de campagne Haal het lokaal.

Het initiatief komt van Barista Danny, Brunchbar Heerlen, Fez Feelz en Quatro Cinema en wordt ondersteund door centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad. Deze eerste actie vormt het startsein voor de aankomende campagne Haal het lokaal, waarbij Heerlenaren aangemoedigd worden om vooral te winkelen in de eigen gemeente.

Dione Neven van Heerlen Mijn Stad: „Wij inventariseerden al de opties en alternatieven van horeca en winkeliers in het centrum, maar gaan dit verder uitbreiden in samenwerking met andere partijen. Ondernemers met soortgelijke initiatieven worden verzocht om zich te melden via: info@heerlenmijnstad.nl

Paaspakket Heerlense centrumondernemers is opmaat naar campagne ‘Haal het lokaal’
Paassmoothie van Brunchbar Heerlen. Foto: HEERLEN MIJN STAD

Pakket

Het paaspakket is te bestellen voor op zondag 12 april (eerste Paasdag) en maandag 13 april (tweede Paasdag) en wordt thuisbezorgd. Barista Danny levert twee zelfgemaakte wafels per persoon, een pakje verse koffie en een cadeaubon voor een gratis kop koffie om later in de winkel in te leveren. Fez Feelz komt met eigen kruidenthee en een kortingsbon om later in te leveren. Brunchbar Heerlen presenteert één paassmoothie per persoon, één briochebroodje met zelfgemaakte ei-truffelsalade per persoon en een cadeaubon voor een gratis koffie bij gebak. Quatro Cinema draagt knapperige bioscooppopcorn bij. Prijzen variëren van 17,50 (éénpersoonspakket) tot 27,50 (tweepersoons) en 49,50 (vierpersoons).

Info over bestellen van het paaspakket via heerlenmijnstad.nl/paaspakket (bestellen uiterlijk vóór vrijdag 10 april om 12.00 uur).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen