Verkeersmaatregel om drukte milieupark Sittard

Print
Verkeersmaatregel om drukte milieupark Sittard

De Milieuparkweg met rechts de ingang naar het milieupark in Sittard. Afbeelding: Google Streetview

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Wie naar het Sittardse milieupark wil, kan daar voorlopig alleen naar toe via de Rijksweg-Noord. Verkeer vanaf de Nusterweg wordt omgeleid.

De gemeente heeft namelijk besloten op de smalle Milieuparkweg éénrichtingsverkeer in te stellen, wegens de drukte en files bij het Sittardse milieupark. Verkeer kan vanaf de Rijksweg-Noord naar het milieupark toe om dan via de Nusterweg het gebied weer te verlaten. Dat moet ‘ontstane ongewenste situaties op de weg’ vanaf nu voorkomen. Het gaat om een tijdelijke maatregel.

Lees ook gastopinie: „Slap RWM oorzaak van explosieve toename afval dumpingen”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen