Video: Uitslaande brand legt schuur volledig in de as

Print

Uitslaande brand legt garage in de as. Video: SK Media

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Een uitslaande brand heeft woensdagmiddag in Venray een schuur volledig in de as gelegd.

De hulpdiensten werden even na drie uur gealarmeerd over de brand bij een woning aan de Bosweg. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Vanwege de rookontwikkeling zijn uit voorzorg meerdere brandweervoertuigen opgeroepen.

De brandweer had het vuur snel onder controle en kon voorkomen dat het vuur zou overslaan naar de woning, die tegen de schuur is aangebouwd.

Het woonhuis liep lichte rook- en roetschade op, maar geen brandschade. De schuur, waarin tuinmaterialen waren opgeslagen, is volledig afgebrand. De brand is volgens een woordvoerder van de brandweer waarschijnlijk ontstaan door een onkruidbrander.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen