Showbizz-rubriek

Chantal Janzen haalt tijdens intelligente lockdown stijlinspiratie uit de slaapkamer

Print
Chantal Janzen haalt tijdens intelligente lockdown stijlinspiratie uit de slaapkamer

Afbeelding: Facebook Chantal Janzen

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de bijzondere en opvallend berichten van BL’ers op social media.

Voormalig Miss Nederland Kelly Weekers uit Weert is momenteel zeven maanden in verwachting. Vol trots laat ze haar bolle buik zien via een foto op Instagram. ‘Elke week een beetje ronder, tot je me kan rollen’, schrijft ze.

Een kleurrijk kiekje van gamemodel Stefanie Joosten uit Roermond. Spelend met honden Micky en Sora poseert ze onder kersenbloesems. ‘Ik hoop dat iedereen het goed volhoudt onder de aanhoudende pandemie. Tegenwoordig kan het behoorlijk eenzaam worden, maar we zitten hier allemaal samen in. We komen er wel’, zegt ze via Twitter.

Vanwege de huidige situatie blijft F1-coureur Max Verstappen veel binnen. Maar dat betekent niet dat hij niks doet. Fit blijft hij door thuis te trainen en racen doet de Limburger in zijn simulator. „Ik hoop dat jullie intussen allemaal gezond blijven en graag zie ik jullie snel weer”, spreekt hij zijn fans toe in een video.

Iedereen zoekt tijdens deze ‘intelligente lockdown’ manieren om zich te vermaken. Zelfs de Tegelse presentatrice en zangeres Chantal Janzen haalt stijlinspiratie uit haar slaapkamer.

Ook singer-songwriter Nienke Wijnhoven uit Horst amuseert zich prima tijdens de thuisisolatie.

Ben je op zoek naar thuisblijftips? Voor wie niet meer naar de schoonheidsspecialiste kan gaan, heeft TLC-ster Louisa Janssen een beautytip. Ga jij het uitproberen?

‘De hele dag hard gewerkt en geschreven, want ja wij gaan ervan uit dat we ooit weer gewoon lekker de theaters onveilig kunnen maken’, schrijft acteur Jon van Eerd bij zijn kiekje op Instagram. Na een dag hard werken, is er tijd voor ontspanning.

Evenementen en festivals worden aan de lopende band afgelast vanwege het coronavirus. Voor wie toch van een muziekfestival wil genieten, kan luisteren naar het Quarantaine Festival van radiozender SLAM!. Ook het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve was van de partij.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen